.

Followers

Friday, April 22, 2011

BBQ 6N >> nak buat bara

Janji pukul 5 petang tapi macam biasalah. Semua datang lambat kan. Lepas tu yang datang awal pulak perempuan aje. Memang lah terkial-kial nak hidupka api. Dah la takda lighter dan minyak. Aku dengan Rediana pergi ke kedai kejap beli semua barang yang tak cukup. Lepas tu nak hidupkan api hanya berbekalkan kertas surat khabar je.

Nasib baik aku suruh Da'a bawa. Jadi kiteorang lah bertungkus lumus hidupkan api walaupun agak putus asa. Tangan buat kerja mulut dok mengumpat budak lelaki. Haish....The great moment kami all ladies berjaya hidupkan api dan bara arang tu...10++ minit jugak lah...hahaha. Lepas 5 minit baru lah budak laki datang..






      

 
 

2 comments:

yana89 said...

huahua!!!
tiap kali aina snap pic,mest ak tunjuk rajin~ehe..

@ku d! sin!e said...

hahaha...
ko kan paling pandai kat dapur..huhu