.

Followers

Wednesday, September 28, 2011

Empire Shopping Gallery

Hari nie Malaysia digemparkan dengan berita letupan di Empire Shopping Gallery di Subang berhampiran dengan Subang Parade. Ingatkan ada orang bom bangunan tu pasal nak mencuri. Rupanya pasal saluran gas yang meletup. Kesian jugak lah kan. Sebab atas Empire Shooping Gallery nie kan hotel or apartment (tak sure) mesti ramai orang duduk situ. Tengah sedap-sedap tidur mesti terkejut kan.




Mesti TUBE SLIDE kat dalam Empire tu kena ketatkan skru-skru dia balik. Nanti orang nak naik gelongsor tu pun takut. hehehe! Tapi takpelah nak tutup buat sementara sebab nya Empire nie dikunjungi oleh orang bekerjaya jer. Golongan remaja macam aku nie kurang pergi sini. heheheh

2 comments:

Ekmi Rabat said...

wah. bahaya nya, mintak2 xde yang cedera.

@ku d! sin!e said...

ade yang cedera kan.. 4 orng.