.

Followers

Thursday, September 8, 2011

Tarikh pengkreditan JPA


Kalau merujuk laman web JPA nie, tarikh kredit elaun sara diri untuk aku punya 18 August 2011. Tapi mana ade...! aku dah check tau..Tipu jer. So, siapa yang salah bagi isu ini. Isk... Bayangkan kalau dapat biasiswa tu bulan October, kitaorang habis praktikal bulan November. Macam takda guna pulak.

Nanti kitaorang buat enjoy duit tu macam mana? Sepatutnya biasiswa nie dapat sekarang. Waktu-waktu diperlukan... TIPUUU je tau tarikh tu..Kena tunggu je lah. Erm.. Sesiapa yang dapat PTPTN tu best lah. Dapat minggu nie kan????



3 comments:

yana89 said...

xde makna nye aina...pt ak hany ckup tuk wat bayar yuran uitm jer..ToT

SHaRKFiQ SSM said...

ish3~
but then, on that day u'll become richer than me r.. '=

Sz said...

jaman akak dolu2 jpa dpt seciput je...uhukssss