.

Followers

Friday, September 16, 2011

Selamat Hari Malaysia

Selamat pagi (sempat lagi nih) semua dan salam 1 Malaysia. Hari nie hari Malaysia 16 September 2011. Public holiday, yeayyyy!!!!! hahaha. Tapi tak semua nya dapat cuti. Ada jer di kalangan rakan-rakan kita kerja jugak hari nie. Kawan aku kat Johor ada cakap dia cuti hari nie tapi esok kerja. hehe.. Beruntung jugak lah aku kan cuti 3 hari.. hehehee

Walaupun hari nie cuti, aku tak tau nak buat apa. Takda aktiviti. Kawan aku ada buat open house kat Johan Setia dan Subang. Tapi aku takda transport lah nak pergi. Ada lah sebab nya. Kalau ada aku selamber jer. Aku kan single rider.!!! keh keh kehhhh...Apa-apa pun aku nak cakap aku bangga menjadi rakyat Malaysia. I'm proud to be Malaysian. Cinta tanah air sendiri.. ^_^

2 comments:

EyqaLuvender said...

slmt ary M'sia aina :)
saya bangga jd anak M'sia...!!!

@ku d! sin!e said...

saya pon bangga jugak!!