.

Followers

Monday, September 12, 2011

Raya kat Dataran???

Why looks I shortest??
Diaorang nak datang rumah. Aku pulak dari rumah kawan aku bertunang and nak pergi open house. Mula2 memang nak tunggu lah, sekali tak jadi. Last minutes call cakap nak datang pulak. Aku mintak maaf sangat nye tak dapat jemput korang datang rumah. Aku jemput korang ke Dataran Shah Alam jer.

Itu pun jumpa kejap jer. Diaorang busy sangat. Lepas jumpa aku pun rushing nak pergi karoke. Budak2 nie memang lah, dah gian nak melalak. Apa-apa pun terima kasih sekali lagi dapat jumpa korang. Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin...!!


Ilusi optik: aku nampak kurus (kawan aku cakap tau)

2 comments:

yana89 said...

haha...ak lak padan cover badan bg nampak kurus!!keke..
sebeno nye blakang tu uma aina gak r..ni raya uma aina juga lak..=P

@ku d! sin!e said...

hahaha..! cantik kan rumah aku. sebelah jabatan audit negara pulak...