.

Followers

Sunday, March 6, 2011

Aku baru perasan yang kawan aku nie rambut pendek

Aku online dekat Facebook untuk tengok kawan-kawan punye update aje. Aku suka tengok gambar-gambar kawan aku. Ada sorang nie kawan aku masa Sekolah Menengah Kebangsaan Meru. Dulu aku memang tak ngam dengan die. hahaha. Tapi sekarang biase-biase je lah kan.

Aku suka tengok gambar die sebab die cantik dan comel. Pakai DSLR so gambar-gambar pon cantik. Lepas tu selalu pergi jalan-jalan. Aku suka tengok. Lately ni dia pakai tudung. Pakai shawl lah kan macam-macam fesyen aku tengok. Tapi still cantik. Yelah orang cantik pakai apa pun cantik jugak kan.

Lepas aku tengok-tengok gambar die baru aku terpikir. Ehhh, bukan ke die tadi pakai tudung sanggul bukan main tinggi. Gambar sebelah pulak die pakai topi berambut pendek. EHHHH! aku view balik gambar tadi. Berulang-ulang kali aku buat. hahaha. Aku baru perasan pulak selama nie aku stalk die aku tak perasan. Apelah. Tapi apa-apa pun kau memang cantik.

4 comments:

Encik Psychopath said...

Hum. ko jawa ke tak ?

@ku d! sin!e said...

Encik Psychopath:
aku memang jawa..

shazleenhairuddins said...

haha.dalam sanggul ade rambut palsu ;p

@ku d! sin!e said...

shazleenhairuddins:
agaknye lah tu.. hehe