.

Followers

Thursday, March 17, 2011

MY 1ST GIVEAWAY (ZUE) CONTEST


Dah lama rasa nya dapat tag dari Nor Suhaiza. Baru sekarang aku ada masa sikit nak buat. Yelah buzy memanjang kan dengan kerja bertimbun-timbun..hehehe...

Kepada sesiapa yang suka join contest, boleh lah join contest nie ye..Senang jer syarat nya..
  1. Terbuka kepada semua blogger (ada blog), blogger Malaysia sahaja ye....
  2.  Follow blog NIE...!!
  3. Buat 1 entry dan masukkan banner dan link kan ke  entry INI..
  4. Letak banner kat side bar dan link kan ke entry INI..
  5. Tinggalkan link dan komen di bahagian komen entry INI..
  6. Tag dua orang atau pun lebih... 

2 comments:

c-tea said...

hai datang melawat...dari sesi...ramah mesra bersama follower ct....

@ku d! sin!e said...

c-tea:
hehehe...
selamat datang..