.

Followers

Tuesday, March 8, 2011

Kenapa lah Test dan Quiz rapat sangat

Baru seminggu kami habis Common Test esok ada Test lagi. Yang ni subjek Mathematics jadi lecturer nya bukan dari Fakulti Perakaunan. Jadi nya Test QMT dia buat ikut suka dia lah. Dia kan lecturer kan. Aduhai..sangat penat je rasa.

Esok juga ada Quiz AIS. Information system and of course lah semua nya teori kan. Meletop kepala aku baca teori ni. Walaupun chapter 10 dan 11 sahaja, tapi sangat lah panjang. Ish, kenapa lah aku susah sangat nak ingat bab-bab computer nie. Aku rasa kena makan kekacang banyak-banyak. Boleh menambahkan daya ingatan. Ada bagus...hahaha

4 comments:

shiqin said...

jln2 kt sni.. tanx follow blog shqn.
:)
jgn stress ye stdy tu.
gudlck !

Djev0jk@ said...

bese la 2..dulu time stdy pun cm2..stress gle..anyay gud luck k..n thankz follow me...

yana89 said...

cehh...td aina kasi jwpn kat ak..
tuptup, jwpan len yg ak tulis..

aiyaaa....ilang markah begitu shj~~~

@ku d! sin!e said...

yana89:
aku dah kasi jawapan baek punya taw.. apelah yana nie..