.

Followers

Wednesday, March 9, 2011

JANGAN pandang camera!!!

Aku baru je dapat tagged contest dari AKAK NORA. Kebetulan aku nampak update akak ni dan aku pon view lah. Aku tengok ada nama OYON tapi tak link pulak kat nama aku tu. OYON lain ker?? Tapi boleh tak kalau aku ngaku itu aku. Dan aku pun menjalankan tanggungjawab aku. hehehe


SILA KLIK PADA BANNER FOR FUTHER INFORMATION

Syarat-syarat nya ialah:

1. Jadi FOLLOWER blog INI.
2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!
3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.
4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3
5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.
6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.


Jadi aku mempertaruhkan gambar ini....


aku yang mantap. hahahaha. mengong


Aku tag kepada:

4 comments:

khairiyah said...

hye..salam perkenalan..

gud luck! ^^

Encik Psychopath said...

besanyee.

@ku d! sin!e said...

khairiyah:
salam perkenalan...
hehe

@ku d! sin!e said...

Encik Psychopath:
dah tau lama dah. hahaha