.

Followers

Monday, March 14, 2011

AKU JOIN BLOG LIST suhaiza----qAsEhOrKeD!!!!

  • Menjadi follower blog suhaiza----qAsEhOrKeD              
  • Aku pilih kategori A untuk perempuan..mestilah kan??      
  • Komen: 
    • Warna yang digunakan menarik. Tak nampak dull dan macam happening jer.
    • Font yang digunakan memang best. Dpat baca clear dan tak payah nak pening2 guna pembaris nak baca. hehehe
    • Background yang digunakan pun cantik. Tak menyakitkan mata. hehe
    • Lagi bagus kalau list follower tu letak kat atas. Bukan untuk menunjuk-nunjuk ye tapi untuk memudahkan blogger lain nak follow. Tak payag scroll bawah sangat.
    • Blog header nampak macam serabut sikit. Sebab nya banyak icon-icon dan gambar kecik. Tak dapat tengok gambar owner betol2. hehe..sory ye
  • Tarikh tamat 15 Ma2 2011 @ 12.00 a.m (Selasa)
     

2 comments:

Nor Suhaiza said...

hik3...
thx bg pndgan...
akn dperbaikki....

@ku d! sin!e said...

same...hehehe